lørdag 30. oktober 2010

Gjør dagen litt lysere.

En av de tingene som gjør min dag lysere er blomster! 
I høst har jeg virkelig klart det store, hvertfall for en slik en som meg som har tatt liv av noen kaktuser oppigjennom tiden. Jeg har nemlig klart å få nye knopper på min orkidè. Orkideen fikk jeg for over ett år siden i innflytningsgave fra gode venninner. Og i nå over et år har jeg tålmodig vannet denne grønne skapningen for nå igjen å oppleve at den står i blomst :) Og ikke bare det den har fått hele fem usprungne blomster i tillegg til en masse knopper som bare venter på å komme frem! 

Her er mitt prakteksemplar av en Orkidè:

Slike vakre ting hjelper i en ellers litt trasig hverdag. Som noen av dere vet har jeg vært sykemeldt en stund nå og igår fikk jeg ennå en blomstrende oppmuntring. På trappa sto nemlig en skjønn liten blomst fra mine kollegaer med ønske om god bedring! Er den ikke fin?Helt til slutt vil jeg dele et dikt med dere jeg liker godt. Tror vi alle kan ha godt av å stoppe opp litt i hverdagen å tenke over om vi har gjort det beste ut av dagen. 
Have you seized the day?


Carpe Diem

Live your life to the fullest
Be proud of who you are
Don't settle for less than you deserve
And you'll go very far
Make each day a happy one
Don't hesitate to have some fun
Walk a dog
Take a jog
Bake a cake
Give, don't take
Play a game
Sing in the rain
Flash a smile
It's worth the while
Do a dance
Take a chance
Share a laugh
Think of all you have
A simple "hello" may
Make someone's day
So Carpe Diem,
Seize the day!

2 kommentarer:

  1. Ooh, du har også orkidé! Jeg investerte i et særdeles vakkert eksemplar av arten i forrige uke, ettersom jeg fant ut at jeg hadde lyst til å lære meg å ta vare på planter, ikke bare ta knekken på dem. Jeg har et par kaktuser og en aloe vera-plante på samvittigheten selv. Heldigvis skal de visst ikke være de vanskeligste plantene å ta vare på. Fikk tips om at ett eggeglass med vann en gang i uka er nok, også litt næring iblant.

    Kollegaene dine virker forøvrig meget sympatiske. :)

    SvarSlett
  2. Ja, gode kollegaer :) Fikk blomster igjen på tirsdag! Et eggeglass i uka har jeg også hørt,men jeg følger heller blomsterFinn sitt råd om å la vann renne gjennom potta under vasken en gang i uka. Og ekstra næring har jeg hørt er bra men aldri prøvd :)

    SvarSlett