lørdag 22. januar 2011

Oj, som tiden går.

Der var det jammen meg gått en måned siden sist jeg hadde skrevet her inne.
Vi har begynt på et nytt år med nye muligheter., og mange har kanskje hatt noen nyttårsforsetter som holder stand og noen som har gått i vasken. Jeg for min del har ikke tenkt å ha noen nyttårsforsetter men vil heller prøve å gjøre det beste ut av hver dag. Så får jeg heller vurdere hvilke  valg som er til det bedre og eventuelt til det værre med tiden og ta det derfra.

Disse første ukene av året har jeg prøvd å ta bedre vare på hverdagen, det er jo tross alt de vi har flest av! Ikke stresse altfor mye, gjøre ting jeg liker å gjøre og som får meg til å føle meg bedre. Med andre ord, jeg prøver å trene to ganger i uken, holder snopen til helgene og har begynt å synge i kor.

Å begynne å synge i kor er et av de beste valgene jeg har gjort tror jeg. Er nå plutselig gått to år siden jeg sang i kor sist og allerede første øvelse tenkte jeg "hvorfor har ejg ikke gjort dette før?". Utrolig gøy å møte så mange hyggelige mennesker som setter pris på det samme som en selv. Det blir nok en heftig start siden vi skal ha konsert allerede i mars, men det er jo bare gøy! Gleder meg til å bli bedre kjent med alle i koret og øve mer på sangene som er en herlig blanding av filmmusikk. Sjekk ut: www.safirblandetkor.no om du vil lese mer om koret.

Tenkte også å prøve å få inn flere bilder, dikt og sitater og slikt her. Slik at jeg ikke er avhengig av å skrive en masse for å publisere noe! Jeg får se om jeg blir flinkere med tiden!

Så her kommer et bilde av et herlig rekreasjonssted også kalt hytta som vi feiret det nye året på!

1 kommentar:

 1. så gøy at du har blogg tonje!:)

  koselig å lese innleggene dine,
  kommer til å stikke innom igjen her inne
  jeg vet du.

  stor klem

  SvarSlett